Danfoss Gulvvarme

Gulvvarme er en optimal løsning uanset om du renoverer eller bygger nyt. Danfoss tilbyder et omfattende produktprogram indenfor gulvvarme, der sikrer optimal komfortabel opvarmning og energibesparelse.

Vandbåren gulvvarmesystemer består af et netværk af rør, der er installeret under gulvet. Danfoss leverer systemer til hurtigreagerende gulvvarmepaneler.

Rørene indeholder varmt vand, som udstråler varme til gulvets overflade og videre til boligarealet ovenover. Da rørene cirkulerer varmt vand i hele rummet giver de en ensartet, behagelig varme i hele gulvet. De er også støjsvage, rene og effektive.

Ved at bruge Danfoss trådløse gulvvarmeregulatorer Icon2 styring kan du regulere dit system helt nøjagtigt, så du maksimerer både effektiviteten og komforten. De udvidede funktioner gør dig i stand til at justere varmen, så den passer til dit behov i løbet af dagen, om natten og når du ikke er hjemme.

Danfoss gulvvarmesystemer er hurtige og nemme at installere.

Se brochurer:​

​Kontakt os

​Vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os og få et tilbud.

Etableret i 1938

Altid på forkant

Høj kvalitet

Indhent et tilbud

For spørgsmål eller anden henvendelse til os, så benyt vores kontaktinformationer her på siden - eller skriv til os via formularen. Vi vender tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thaysen & CO. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 13753601

Kontaktinformation

Telefon: 70 206 106

E-mail: thaysen@thaysen.dk​

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.