Ventilation

Et veldesignet ventilationssystem er både energieffektivt, lydsvagt og æstetisk tiltalende. Endvidere sikrer ventilation et sundt indeklima og medvirker til at undgå problemer med f.eks. fugt, svamp og allergi.

Air-systemet udnytter varmen fra f.eks. køkkener og badeværelser til at opvarme den friske udeluft til en behagelig temperatur i hjemmets opholdsrum. Det giver både luftfornyelse og et sundt indeklima.

De indendørs kondensniveauer overvåges hele tiden, og ventilationen justeres automatisk, indtil luften er optimal. Du får derfor en konstant forsyning af frisk luft med minimalt varmetab. Gevinsten er øget komfort, bekvemmelighed og massive energibesparelser.

  • Sikrer et sundt indeklima i dit hjem
  • Økonomisk og lydsvag drift
  • Energibesparelser på op til 90% sammenlignet med manuel ventilation.

Air-systemet udnytter den eksisterende varme i huset til at levere en sund forsyning af frisk luft med en behagelig temperatur. Dette skaber en gennemstrømning, der inden for en periode på to til tre timer har udskiftet alt luft i huset.

Da enheden genvinder energien, kan Air-systemet reducere energiomkostningerne drastisk og skåne miljøet. Indeklimaet overvåges konstant og justeres, så der opnås den ideelle temperatur og luftfugtighed i hjemmet.

Komplet luftstyring

Air systemet byder på uovertruffen brugervenlighed, som er en trådløs styreenhed. Indstil den og glem bekymringerne. Eller tilpas styreenhederne ved hjælp af en af fire driftsprofiler, så de passer præcist til jeres livsstil.

​Kontakt os

​Vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os og få et tilbud.

Etableret i 1938

Altid på forkant

Høj kvalitet

Indhent et tilbud

For spørgsmål eller anden henvendelse til os, så benyt vores kontaktinformationer her på siden - eller skriv til os via formularen. Vi vender tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thaysen & CO. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 13753601

Kontaktinformation

Telefon: 70 206 106

E-mail: thaysen@thaysen.dk​

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.