Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi kontakte dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danfoss Ventilation

Et veldesignet ventilationssystem er både energieffektivt, lydsvagt og æstetisk tiltalende. Endvidere sikrer ventilation et sundt indeklima og medvirker til at undgå problemer med f.eks. fugt, svamp og allergi.

Danfoss Air-systemet udnytter varmen fra f.eks. køkkener og badeværelser til at opvarme den friske udeluft til en behagelig temperatur i hjemmets opholdsrum. Det giver både luftfornyelse og et sundt indeklima.

De indendørs kondensniveauer overvåges hele tiden, og ventilationen justeres automatisk, indtil luften er optimal. Du får derfor en konstant forsyning af frisk luft med minimalt varmetab. Gevinsten er øget komfort, bekvemmelighed og massive energibesparelser.

  • Sikrer et sundt indeklima i dit hjem
  • Økonomisk og lydsvag drift
  • Energibesparelser på op til 90% sammenlignet med manuel ventilation.

Danfoss Air udnytter den eksisterende varme i huset til at levere en sund forsyning af frisk luft med en behagelig temperatur. Dette skaber en gennemstrømning, der inden for en periode på to til tre timer har udskiftet alt luft i huset.

Da enheden genvinder energien, kan Danfoss Air reducere energiomkostningerne drastisk og skåne miljøet.

Indeklimaet overvåges konstant og justeres, så der opnås den ideelle temperatur og luftfugtighed i hjemmet.

Komplet luftstyring

Danfoss Air systemet byder på uovertruffen brugervenlighed i form af Air Dial, som er en trådløs styreenhed. Indstil den og glem bekymringerne. Eller tilpas styreenhederne ved hjælp af en af fire driftsprofiler, så de passer præcist til jeres livsstil.

Læs mere her

Se brochurer:

Få et tilbud

Kontakt os i dag for et gratis tilbud på en optimal energiløsning til din bolig.

​Danfoss Varmepumper

Ørsted Service
Oras Armaturer
-Ring for tilbud

Garantiordning

TEKNIQ har etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger får sikkerhed og garanti for det arbejde der udføres.

Læs mere

Arbejdsopgaver

Vi fokuserer på energirigtige løsninger, og udfører opgaver inden for:

Klimacenter

Thaysen & CO fokuserer i dag på installation af energirigtige løsninger, hvor der bl.a. benyttes varmepumper, solceller samt andre løsninger, der kan reducere energiforbruget i en bolig. Som noget nyt har vi etableret et klimacenter baseret på produkter fra Danfoss. I klimacentret er der mulighed for at få en dialog med vores energivejledere samt se de forskellige produkter fra Danfoss. Produktprogrammet fra Danfoss omfatter varmepumper, boligventilation, gulvvarme og radiatortermostater, hvilket gør det muligt at sammensætte energirigtige løsninger til enhver bolig.​

Thaysen & Co. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

CVR: 13753601

Telefon: ​70 206 106

Send e-mail