Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi kontakte dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danfoss Termostater

Hjertet i hjemmets varmesystem – indstil det, og overlad resten til Living by Danfoss.

Living by Danfoss- radiatortermostater er en bekvem løsning til dit hjem. Living eco og living connect er udstyret med forudinstallerede programmer, så du blot skal vælge funktion. Du kan også indstille den ønskede temperatur for enhver tid på døgnet, så det passer til din families behov. Du skal blot finde den løsning, der passer til din families vaner og lade dine Living by Danfoss- radiatortermostater spare på energien og sørge for det perfekte indeklima.

Flere funktioner gør hverdagen nemmere. Åbent vindue- funktionen kan registrere, nar der luftes ud i lokalet. Varmen slukkes automatisk for at undgå energispild.

Ferie-funktionen skruer ned for varmen, mens du er væk, og skruer op igen, når du forventer at være hjemme igen. Du kommer altid hjem til en behagelig temperatur. Det enkle, digitale display giver dig adgang til vigtige og letforståelige informationer, og giver dig fuld kontrol over hjemmets opvarmning.

Enkelhed, bekvemmelighed, komfort og energibesparelser – det er Living by Danfoss.

Læs mere her

Se brochure:

Få et tilbud

Kontakt os i dag for et gratis tilbud på en optimal energiløsning til din bolig.

​Danfoss Varmepumper

Ørsted Service
Oras Armaturer
-Ring for tilbud

Garantiordning

TEKNIQ har etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger får sikkerhed og garanti for det arbejde der udføres.

Læs mere

Arbejdsopgaver

Vi fokuserer på energirigtige løsninger, og udfører opgaver inden for:

Klimacenter

Thaysen & CO fokuserer i dag på installation af energirigtige løsninger, hvor der bl.a. benyttes varmepumper, solceller samt andre løsninger, der kan reducere energiforbruget i en bolig. Som noget nyt har vi etableret et klimacenter baseret på produkter fra Danfoss. I klimacentret er der mulighed for at få en dialog med vores energivejledere samt se de forskellige produkter fra Danfoss. Produktprogrammet fra Danfoss omfatter varmepumper, boligventilation, gulvvarme og radiatortermostater, hvilket gør det muligt at sammensætte energirigtige løsninger til enhver bolig.​

Thaysen & Co. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

CVR: 13753601

Telefon: ​70 206 106

Send e-mail