Elektroniske Termostater

Hjertet i hjemmets varmesystem – indstil det, og overlad resten til os.

Elektroniske termostater er en bekvem løsning til dit hjem. Living eco og living connect er udstyret med forudinstallerede programmer, så du blot skal vælge funktion. Du kan også indstille den ønskede temperatur for enhver tid på døgnet, så det passer til din families behov. Du skal blot finde den løsning, der passer til din families vaner og lade dine elektroniske termostater spare på energien og sørge for det perfekte indeklima.

Flere funktioner gør hverdagen nemmere. Åbent vindue- funktionen kan registrere, nar der luftes ud i lokalet. Varmen slukkes automatisk for at undgå energispild.

Ferie-funktionen skruer ned for varmen, mens du er væk, og skruer op igen, når du forventer at være hjemme igen. Du kommer altid hjem til en behagelig temperatur. Det enkle, digitale display giver dig adgang til vigtige og letforståelige informationer, og giver dig fuld kontrol over hjemmets opvarmning.

Enkelhed, bekvemmelighed, komfort og energibesparelser.

​Læs også om mekaniske radiatortermostater - Aveo

​Kontakt os

​Vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os og få et tilbud.

Etableret i 1938

Altid på forkant

Høj kvalitet

Indhent et tilbud

For spørgsmål eller anden henvendelse til os, så benyt vores kontaktinformationer her på siden - eller skriv til os via formularen. Vi vender tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thaysen & CO. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 13753601

Kontaktinformation

Telefon: 70 206 106

E-mail: thaysen@thaysen.dk​

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.