Glem standard. Mød Aveo™

Lad os præsentere dig for den næste generation af banebrydende radiatortermostater, som sætter nye standarder.

Fra legendarisk til banebrydende

I 80 år har Danfoss været synonym med uovertruffen temperaturregulering. Vi opfandt vores første radiatortermostater i 1943, og i dag er vores ikoniske opfindelse mere relevant end nogensinde – derfor har vi genopfundet radiatortermostaten, som vi kender den i dag.

Vores nye og komplette sortiment er stadig ingeniørarbejde, når det er bedst. Stadig baseret på kompleks skønhed. Og stadig defineret af den uovertrufne Danfoss-kvalitet og reguleringsnøjagtighed, der er kernen i vores DNA. Ved at bygge videre på vores markedsførende erfaring og branchekendskab har vi igen hævet standarden for, hvad man kan forvente af en avanceret radiatortermostat. Det indebærer et stærkt fokus på kundeorienteret udvikling og levering af den højeste reguleringsnøjagtighed på markedet.

Mød den nye familie

Danfoss Aveo™ – det innovative valg

Innovativ og effektiv gastermostat med revolutionær taktil temperaturindstilling og unik gasbælgteknologi, der sikrer den hurtigste reaktionstid, optimal ydeevne og maksimal energieffektivitet.

Danfoss React™ – det pålidelige valg

Klassisk og pålidelig væsketermostat i et stilrent og robust design. Den hurtigst reagerende væsketermostat på markedet, der giver fremragende komfort, uden at gå på kompromis.

Nemt produktvalg

Prøv vores nemme og enkle produktoversigt, og find præcis det, du leder efter. Vi har radiatortermostater (TRV) til enhver opgave.

Kvalitet har aldrig set bedre ud

Inden for dit felt kan selv den mindste detalje have den største indvirkning.

Med de nye Danfoss-termostater får du en intuitiv frontskala og nøjagtig én grad for hver markering på skalaen, hvilket gør det nemt at se og indstille temperaturen. Og med begrænsningsstifterne kan du nemt angive både maksimal og minimum temperaturindstilling. Det betyder bekvem installation, ro i sindet og energibesparelsespotentiale for dine kunder. Hele serien skiller sig ud takket være det moderne og helt hvide design, der passer perfekt ind i enhver indretning og til enhver radiator – og som samtidig er nemt at rengøre. Klassens bedste kvalitet – både indvendigt og udvendigt.

Sådan fungerer det

Mød verdens hurtigste bælg

Må vi præsentere en ægte mester: Med en responstid på kun 10 minutter er gasbælgen essentiel i Danfoss AveoTM, som er den hurtigste mekaniske radiatortermostater på markedet. Takket være den forbedrede forstærkning giver gasbælgen op til yderligere 2 % energibesparelser i forhold til en væskebælg — en effekt der er gennemprøvet og dokumenteret. Dette sikrer ikke kun en mere nøjagtig temperaturstyring, men også en bedre oplevelse for dig og dine kunder. Det giver dig samtidig mulighed for at levere en mere energieffektiv og komplet løsning.

Ét klik. 0,5 °C. Tjek.

Den nye Danfoss AveoTM-radiatortermostat har en revolutionerende taktil temperaturindstilling. Takket være et lille klik i grebet for hver 0,5 °C behøver dine kunder ikke justere rumtemperaturen ud fra antagelser eller gætterier. I stedet vil deres hænder intuitivt opdage temperaturændringer på et 'klik-sekund'. Det betyder, at ét klik eller to er alt, hvad der skal til, for at dine kunder sænker temperaturen. Det er med andre ord blevet så nemt at spare på energien, at man kan gøre det med lukkede øjne – hvis man vil.

Kun den bedste reguleringsnøjagtighed

Alle Danfoss' radiatortermostater i vores nye og komplette sortiment ligger i top i reguleringsnøjagtighed i henhold til EN215-standarden. De er i højere grad baseret på den omgivende lufttemperatur i stedet for vandtemperaturen og giver derved den mest præcise regulering af rumtemperaturen - og den bedste energieffektivitet. Det samme gælder for vores institutionsmodeller, hvilket samlet set betyder, at Danfoss’ radiatortermostater er et klik bedre end de fleste konkurrerende produkter.

Installation: Klik. Drej. Færdigt arbejde.

Vores nye radiatortermostater handler om effektiv opvarmning. Takket være den unikke snapkobling fra Danfoss, som også er kendt fra RA2000-serien, er installationen hurtig, sikker og værktøjsfri. Du skal blot klikke, dreje og så er du klar. Termostaten fungerer med det samme, uden behov for kalibrering, justering eller vedligeholdelse efter installationen. Det lille 'klik' fortæller dig, at installationen er på plads, så du kan komme videre med dit arbejde – og undgå tilbagekald.

Robuste termostater, der holder i hårdt miljø

Den nye Aveo™️ termostatserie omfatter institutionsmodeller, som er meget robuste og sikrer ekstra beskyttelse af termostaterne. En "tyverisikret" måde at montere termostaterne på giver ekstra beskyttelse og sikring af Aveo™-termostaterne. Aveo™-termostaterne har også indbyggede temperaturbegrænsningsmuligheder, så bygningsadministratorer kan forhindre, at beboerne ændrer temperaturen. I dag har mange offentlige institutioner sænket temperaturen indendørs for at spare penge og energi, derfor kan denne funktion hjælpe med at sikre, at alle termostater forbliver på den ønskede temperaturindstilling.​

​Kontakt os

​Vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os og få et tilbud.

Etableret i 1938

Altid på forkant

Høj kvalitet

Indhent et tilbud

For spørgsmål eller anden henvendelse til os, så benyt vores kontaktinformationer her på siden - eller skriv til os via formularen. Vi vender tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thaysen & CO. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 13753601

Kontaktinformation

Telefon: 70 206 106

E-mail: thaysen@thaysen.dk​

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.