​Hansgrohe. Meet the beauty of water.

hansgrohe står for helhedsoplevelser på badeværelset, der forener vand- og energibesparende teknologier med intelligente funktioner og kvalitet med lang levetid. Med tidløse premiumprodukter understøtter det traditionsrige mærke en bæredygtig livsstil takket være innovation og fremtidssikrede materialer. 

Brandet hansgrohe er drevet af en pionerånd og designer uforglemmelige velværeøjeblikke med vand og boligomgivelser, der lever op til høje krav til komfort og design. Sammen med den mangeårige samarbejdspartner PHOENIX skaber virksomheden helhedsløsninger til badeværelset og smart living-produkter, der beriger hverdagen med mere funktionalitet, sikkerhed og æstetik. 

I den internationale Hansgrohe Group står premiummærket hansgrohe for produktion, markedsføring og distribution af brusere, brusesystemer, bad- og køkkenarmaturer, badeværelsestilbehør, møbler, sanitet og køkkenvaske.

​Kontakt os

​Vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os og få et tilbud.

Etableret i 1938

Altid på forkant

Høj kvalitet

Indhent et tilbud

For spørgsmål eller anden henvendelse til os, så benyt vores kontaktinformationer her på siden - eller skriv til os via formularen. Vi vender tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thaysen & CO. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 13753601

Kontaktinformation

Telefon: 70 206 106

E-mail: thaysen@thaysen.dk​

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.