Icon2 styring

Danfoss’ trådløse Icon2 styring -system til styring af gulvvarme er designet med enkelthed for øje. Det gør det muligt at montere og betjene trådløs gulvvarmestyring langt hurtigere og sikrere end hidtil. Nye avancerede funktioner giver samtidig mulighed for at forbedre varmekomforten i de enkelte rum.

Det trådløse Icon2 styring -system er særdeles enkelt at installere og betjene, og det overskuelige produktprogram gør det også enkelt at sammensætte den rigtige installation til ethvert gulvvarmeanlæg.

Hertil hører bl.a. CF-RF, som er en helt unik rumtermostat med indbygget infrarød gulvsensor, der måler og justerer gulvtemperaturen. Den ønskede temperatur indkodes på termostaten, så klarer systemet resten.

Det trådløse Icon2 styring  -system kan fjernbetjenes med den brugervenlige trådløse CF-RC fjernbetjening. Når Icon2 styring -systemet installeres, er det muligt at navngive og indstille hver enkelt rumtermostat og fjernbetjeningen gør det muligt at overvåge systemet, indstille nattemperatur eller sænkning i andre perioder.

Se brochurer:​

​Kontakt os

​Vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os og få et tilbud.

Etableret i 1938

Altid på forkant

Høj kvalitet

Indhent et tilbud

For spørgsmål eller anden henvendelse til os, så benyt vores kontaktinformationer her på siden - eller skriv til os via formularen. Vi vender tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thaysen & CO. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 13753601

Kontaktinformation

Telefon: 70 206 106

E-mail: thaysen@thaysen.dk​

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.