Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi kontakte dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SpeedUp

Danfoss SpeedUp og SpeedUp Eco er et unikt energibesparende letvægts gulvvarmesystem der sikrer et bedre indeklima. 

Traditionelle tunge gulvvarmesystemer kræver timer for at nå den ønskede rumtemperatur, Danfoss SpeedUp klarer typisk opgaven på mindre end 30 min. Den korte reaktionstid på SpeedUp medfører en energibesparelse på op til 15% og optimal komfort opnås hurtigere end nogensinde. Angiv den ønskede temperatur på din trådløse CF2+-styring og se justeringerne finde sted i løbet af få minutter.

SpeedUp

SpeedUp-gulvvarmepladen er fuldstændigt beklædt med aluminium, hvilket sikret perfekt varmeafgivelse. Det optimerede design giver mulighed for at arbejde med en rørafstand på 125 mm eller 250 mm, uden at gå på kompromis med varmeafgivelsen.

SpeedUp-Eco

SpeedUp Eco-systemet er miljøbevidst og gulvvarmepladen er fremstillet i økologiske træfibre og beklædt med aluminium. Pladerne sikrer optimal varmeafgivelse, lavt energiforbrug og samtidig tages der hensyn til miljøet.

Samtlige komponenter i Danfoss SpeedUp og SpeedUp Eco systemerne er produceret med henblik på effektivitet. Produkterne er optimeret i enhver henseende, for at sikre nem og hurtig montering.

Læs mere her

Se brochurer:

Få et tilbud

Kontakt os i dag for et gratis tilbud på en optimal energiløsning til din bolig.

​Danfoss Varmepumper

Ørsted Service
Oras Armaturer
-Ring for tilbud

Garantiordning

TEKNIQ har etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger får sikkerhed og garanti for det arbejde der udføres.

Læs mere

Arbejdsopgaver

Vi fokuserer på energirigtige løsninger, og udfører opgaver inden for:

Klimacenter

Thaysen & CO fokuserer i dag på installation af energirigtige løsninger, hvor der bl.a. benyttes varmepumper, solceller samt andre løsninger, der kan reducere energiforbruget i en bolig. Som noget nyt har vi etableret et klimacenter baseret på produkter fra Danfoss. I klimacentret er der mulighed for at få en dialog med vores energivejledere samt se de forskellige produkter fra Danfoss. Produktprogrammet fra Danfoss omfatter varmepumper, boligventilation, gulvvarme og radiatortermostater, hvilket gør det muligt at sammensætte energirigtige løsninger til enhver bolig.​

Thaysen & Co. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

CVR: 13753601

Telefon: ​70 206 106

Send e-mail