SpeedUp

Danfoss SpeedUp og SpeedUp Eco er et unikt energibesparende letvægts gulvvarmesystem der sikrer et bedre indeklima. 

Traditionelle tunge gulvvarmesystemer kræver timer for at nå den ønskede rumtemperatur, Danfoss SpeedUp klarer typisk opgaven på mindre end 30 min. Den korte reaktionstid på SpeedUp medfører en energibesparelse på op til 15% og optimal komfort opnås hurtigere end nogensinde. Angiv den ønskede temperatur på din trådløse Icon2-styring og se justeringerne finde sted i løbet af få minutter.

SpeedUp

SpeedUp-gulvvarmepladen er fuldstændigt beklædt med aluminium, hvilket sikret perfekt varmeafgivelse. Det optimerede design giver mulighed for at arbejde med en rørafstand på 125 mm eller 250 mm, uden at gå på kompromis med varmeafgivelsen.

SpeedUp-Eco

SpeedUp Eco-systemet er miljøbevidst og gulvvarmepladen er fremstillet i økologiske træfibre og beklædt med aluminium. Pladerne sikrer optimal varmeafgivelse, lavt energiforbrug og samtidig tages der hensyn til miljøet.

Samtlige komponenter i Danfoss SpeedUp og SpeedUp Eco systemerne er produceret med henblik på effektivitet. Produkterne er optimeret i enhver henseende, for at sikre nem og hurtig montering.

Læs mere her

Se brochurer:​

​Kontakt os

​Vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os og få et tilbud.

Etableret i 1938

Altid på forkant

Høj kvalitet

Indhent et tilbud

For spørgsmål eller anden henvendelse til os, så benyt vores kontaktinformationer her på siden - eller skriv til os via formularen. Vi vender tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thaysen & CO. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 13753601

Kontaktinformation

Telefon: 70 206 106

E-mail: thaysen@thaysen.dk​

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.