Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi kontakte dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Luft/Vand varmepumpe

En luft/vand varmepumpe producerer både varme til din bolig og varmt brugsvand ved at udnytte den energi som solen har tilført til luft. Med en luft/vand varmepumpe kan du udvinde varmen fra luften, selv når udetemperaturen er på minus 20 grader. 

Fordelene ved Danfoss’ luft/vand varmepumper er brugervenligheden og fleksibiliteten. Med vores luft/vand varmepumper kan du tilslutte en varmepumpe til dit eksisterende varmesystem (herunder solenergisystemer) eller til bestemte dele af det. Fordelene ved Danfoss luft/vand varmepumper er brugervenligheden og fleksibiliteten samt den høje årsvirkningsgrad. 

Læs mere her

Varmepumpe - luft

Se brochurer:

Få et tilbud

Kontakt os i dag for et gratis tilbud på en optimal energiløsning til din bolig.

​Danfoss Varmepumper

Ørsted Service
Oras Armaturer
-Ring for tilbud

Garantiordning

TEKNIQ har etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger får sikkerhed og garanti for det arbejde der udføres.

Læs mere

Arbejdsopgaver

Vi fokuserer på energirigtige løsninger, og udfører opgaver inden for:

Klimacenter

Thaysen & CO fokuserer i dag på installation af energirigtige løsninger, hvor der bl.a. benyttes varmepumper, solceller samt andre løsninger, der kan reducere energiforbruget i en bolig. Som noget nyt har vi etableret et klimacenter baseret på produkter fra Danfoss. I klimacentret er der mulighed for at få en dialog med vores energivejledere samt se de forskellige produkter fra Danfoss. Produktprogrammet fra Danfoss omfatter varmepumper, boligventilation, gulvvarme og radiatortermostater, hvilket gør det muligt at sammensætte energirigtige løsninger til enhver bolig.​

Thaysen & Co. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

CVR: 13753601

Telefon: ​70 206 106

Send e-mail