Velkommen til Ally™

  • Lækkert design som den designprisbelønnede Danfoss Eco™
  • Er cloudbaseret
  • Kan stemmestyres med Amazon Alexa og Google Home
  • Har åbent API
  • Intet centralt panel – kun en gateway og Danfoss Ally™ App
  • Kan integreres med Danfoss Icon2™ for et kombineret system med radiatorer og vandbaseret gulvvarme.

Et smartvarmesystem, der lytter til dine behov

Stemmestyret

Med Danfoss Ally™ kan du styre opvarmningen af dit hjem ved hjælp af din stemme – du skal bare oprette forbindelse til din foretrukne digitale assistent. Brug enkle stemmekommandoer til hurtigt at justere varmen, hvis dine behov pludselig ændrer sig.

Det giver dig ikke blot friheden til at styre dit varmesystem, når det passer dig. Du kan også holde fuldt fokus på det, du er i gang med, takket være den håndfri betjening. Du skal bare sige, hvad du har brug for – og nyde komforten fra smartvarmen.

Større komfort. Færre omkostninger. Det er smart!

Besparelser

Danfoss Ally™ giver dig fuld kontrol over dine radiatorer og din gulvvarme samt din varmeregning. Hvor og når som helst. Danfoss Ally™ appen gør det nemt for dig at tilpasse varmen i forhold til din hverdag og de daglige rutiner. Med uovertruffen præcision og maksimale besparelser – helt op til 23%.

Glemte du at regulere varmen, inden du tog hjemmefra? Det er ikke noget problem. Med appen kan du altid skrue ned for varmen, mens du er på farten – og skrue op igen, så du er sikret en varm velkomst, når du kommer hjem. Og det kræver kun nogle få tryk.

Det er faktisk ikke så dyrt at opgradere dit varmesystem, som du måske tror. Sammenlignet med andre typer energirenovering er det både nemt og hurtigt at udskifte dine gamle radiatortermostater med Danfoss Ally™ termostater. Du skal bare montere dem – og nyde energibesparelsen, den reducerede udledning af CO2 og komforten fra smartvarmen.

​Smartvarme passer til din lomme. Og din pengepung.

Appstyret

Med Danfoss Ally™ får du alle fordelene ved et komplet smartvarmesystem samlet i én brugervenlig app. Det kræver ikke en styreenhed – nu kan du styre og holde øje med dine radiatorer og din gulvvarme fra din smartphone.

På den måde har du altid den fulde kontrol over opvarmningen af din bolig. Uanset om du er hjemme eller på farten. Du får ganske enkelt større fleksibilitet og komfort uden at skulle købe kompliceret hardware. For ikke at nævne store omkostningsbesparelser. Så bliver det ikke meget bedre.

Her er Ally. Lille, men alligevel mægtig.

Kan styres hvor som helst

Det er tid til at sige farvel til den traditionelle styreenhed – og goddag til et smartvarmesystem, der passer i din lomme. Med Danfoss Ally™ får du alle fordelene ved et komplet smartvarmesystem i én brugervenlig app. Fra nu af skal du bare bruge din smartphone til at styre varmen.

Det gør det nemt at skrue op for varmen, så du kommer hjem til en skøn, veltempereret bolig. Og det er praktisk, hvis en regnbyge pludselig sætter en stopper for skovturen, eller hvis du beslutter dig for at rejse hjem fra ferie en dag tidligere end forventet.

Uanset om du er hjemme eller på farten, kan du styre dit smartvarmesystem hvor som helst. Danfoss Ally™ giver dig ganske enkelt større fleksibilitet og komfort, uden at du skal købe kompliceret hardware. For ikke at nævne store omkostningsbesparelser.

Så bliver det ikke meget bedre.

Ganske enkelt. Ally.

Intuitiv brugerflade

Danfoss Ally™ appen er faktisk det eneste, du behøver for at kunne styre, tilpasse og holde øje med opvarmningen af dit hjem – hvor og når som helst. Du skal bare downloade appen i Google Play eller App Store for at komme i gang.

Appens intuitive brugerflade er designet til at gøre din hverdag så nem og behagelig som overhovedet muligt. Appen guider dig igennem den hurtige opsætning. Hjælper dig med at tilpasse opvarmningen af dit hjem i forhold til dine daglige rutiner. Og giver dig det fulde overblik og den fulde kontrol til enhver tid. Én app. Én skærm. Én brugervenlig oplevelse. Det er det hele.

Livet er kompliceret nok i forvejen. Derfor behøver din smartvarme ikke at være det.

​Klar. Parat. Ally.

Nem installation

Installation og opsætning af Danfoss Ally™ er lige så nemt som at tælle til tre. Du skal bare følge den intuitive, trinvise vejledning i Danfoss Ally™ appen – så er du klar på få minutter!

Tilføj rum, og opret specifikke temperaturzoner med nogle få klik. Appen fortæller dig, hvad du skal gøre. Og den enkle, visuelle kalenderfunktion gør det nemt at lægge planer for hele uger og ferier på ingen tid.

Lille miljøpåvirkning. Stor besparelse. Det er smartvarme.

Klimavenlig

Danfoss Ally™ er ikke kun en god nyhed for de kuldskære – den er også med til at reducere din påvirkning af miljøet. For slet ikke at nævne de store besparelser, du potentielt kan opnå på din varmeregning.

Radiatorer og gulvvarme af den traditionelle slags varmer ofte for fuld kraft – også selvom der ikke er nogen hjemme – men med Danfoss Ally™ kan du nemt indstille, at temperaturen automatisk skal sænkes i dagtimerne, mens familien er på arbejde eller i skole. Og hvis du indstiller temperatursænkning om natten, er det en nem måde at reducere forbruget på, samtidig med at du øger komforten og passer på miljøet.

Dit smarte hjem bliver endnu smartere.

Åben API, der er klar til fremtiden

Nogle gange er én plus én lig med tre. Danfoss Ally™ har en åben API, der gør det muligt for andre systemer at oprette forbindelse samt læse og anvende data. Det giver dig endeløse muligheder for at benytte tredjepartsprodukter til at opnå en endnu mere integreret oplevelse.

Takket være den åbne API kan Danfoss Ally™ softwaren nemlig interagere og fungere med andre "smart home"-løsninger. Så kan du kombinere alt det, du bedst kan lide – og gøre dit smarte hjem endnu smartere.

Hjem, kære smarte hjem

Taler med alle dine andre IoT-venner

Jo flere, jo bedre. Hemmeligheden bag et virkelig smart hjem er, at alle enheder skal kunne tale sammen. De skal være perfekt integreret i et intelligent netværk. I et smart økosystem, der giver dig mulighed for at styre verden omkring dig på din måde.

Danfoss Ally™ er Zigbee 3.0-certificeret. Det betyder, at den taler det samme trådløse sprog som utallige andre "smart home"-enheder rundt om i verden. På den måde kan du integrere Danfoss Ally™ i den eksisterende opsætning af dit smarte hjem. Og gøre dit smarte hjem endnu smartere.

En gadget for alle

Til gadget-fans og design-entusiaster

Danfoss Ally™ er designet til at forene form og funktionalitet. Det er i lige så høj grad en gadget til dem, der er vilde med teknologi, som et stykke smukt design, der er praktisk og byder på stor komfort.

Takket være Danfoss Ally™ appen får du fuld fleksibilitet til at kunne styre din smartvarme nærmest hvor som helst – og fra en hvilken som helst smartphone – uanset om du er hjemme eller på farten. Med enestående temperaturpræcision.

Danfoss Ally™ henvender sig altså ikke til en bestemt type. Den er for alle, der gerne vil leve smartere.

Overlegen temperaturpræcision

Danfoss har været førende inden for temperaturpræcision i adskillige årtier. Siden 1933 – for at være helt præcis. Og den dag i dag er det stadig dybt forankret i vores dna at levere overlegen temperaturpræcision. Faktisk så meget, at vi har udviklet Danfoss Ally™ softwaren med udgangspunkt i vores markedsledende erfaring og ekspertise fra termostat- og ventilindustrien.

Det betyder, at du kan forvente, at styringen af dit smartvarmesystem og dets præcision altid fungerer upåklageligt. Herudover er du sikret støjsvag ventiljustering takket være den uovertrufne Danfoss-kvalitet. Tilsammen giver det dig optimal komfort, færrest mulige nedbrud og mest mulig intelligens, og det hele er indbygget i dit smartvarmesystem.

Gardiner eller radiatorskjulere?

Danfoss Ally™ elektroniske radiatortermostater er uovertrufne i temperaturregulering. Men hvad nu hvis din radiator er gemt bag et gardin eller et møbel? Intet problem! Tilføj Danfoss Ally™ Rumføler til dit set-up og opnå et perfekt indeklima. Den lille og diskrete rumføler måler både temperatur og luftfugtighed og kommunikerer tilbage til Ally™ Gateway. Med værkstøjsfri montage er installationen nem og du kan hurtigt begynde at måle temperaturen lige præcis der i rummet, hvor du ønsker.

Kombineret radiator- og gulvvarme

Mange boliger har f.eks. gulvvarme i stueetagen og radiatorer på 1. sal. Danfoss Ally™ kommunikerer gnidningsfrit med Danfoss Icon2™ gulvvarme. Dermed kan du skabe en ægte smartvarmeløsning, hvor betjening af den samlede løsning foregår i én Danfoss Ally™ App. Det giver dig komplet overblik og kontrol over din varmeløsning.​

​Kontakt os

​Vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os og få et tilbud.

Etableret i 1938

Altid på forkant

Høj kvalitet

Indhent et tilbud

For spørgsmål eller anden henvendelse til os, så benyt vores kontaktinformationer her på siden - eller skriv til os via formularen. Vi vender tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thaysen & CO. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 13753601

Kontaktinformation

Telefon: 70 206 106

E-mail: thaysen@thaysen.dk​

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.