Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi kontakte dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CF2+

Danfoss’ trådløse CF2+-system til styring af gulvvarme er designet med enkelthed for øje. Det gør det muligt at montere og betjene trådløs gulvvarmestyring langt hurtigere og sikrere end hidtil. Nye avancerede funktioner giver samtidig mulighed for at forbedre varmekomforten i de enkelte rum.

Det trådløse CF2+-system er særdeles enkelt at installere og betjene, og det overskuelige produktprogram gør det også enkelt at sammensætte den rigtige installation til ethvert gulvvarmeanlæg.

Hertil hører bl.a. CF-RF, som er en helt unik rumtermostat med indbygget infrarød gulvsensor, der måler og justerer gulvtemperaturen. Den ønskede temperatur indkodes på termostaten, så klarer systemet resten.

Det trådløse CF2+-system kan fjernbetjenes med den brugervenlige trådløse CF-RC fjernbetjening. Når CF2+-systemet installeres, er det muligt at navngive og indstille hver enkelt rumtermostat og fjernbetjeningen gør det muligt at overvåge systemet, indstille nattemperatur eller sænkning i andre perioder.

Læs mere her

Se brochurer:

Få et tilbud

Kontakt os i dag for et gratis tilbud på en optimal energiløsning til din bolig.

​Danfoss Varmepumper

Ørsted Service
Oras Armaturer
-Ring for tilbud

Garantiordning

TEKNIQ har etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger får sikkerhed og garanti for det arbejde der udføres.

Læs mere

Arbejdsopgaver

Vi fokuserer på energirigtige løsninger, og udfører opgaver inden for:

Klimacenter

Thaysen & CO fokuserer i dag på installation af energirigtige løsninger, hvor der bl.a. benyttes varmepumper, solceller samt andre løsninger, der kan reducere energiforbruget i en bolig. Som noget nyt har vi etableret et klimacenter baseret på produkter fra Danfoss. I klimacentret er der mulighed for at få en dialog med vores energivejledere samt se de forskellige produkter fra Danfoss. Produktprogrammet fra Danfoss omfatter varmepumper, boligventilation, gulvvarme og radiatortermostater, hvilket gør det muligt at sammensætte energirigtige løsninger til enhver bolig.​

Thaysen & Co. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

CVR: 13753601

Telefon: ​70 206 106

Send e-mail