Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi kontakte dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Living Connect

For at give dig fuldstændig kontrol over dit indemiljø arbejder Danfoss Living Connect-termostaterne trådløst sammen med Danfoss Link CC, hvilket resulterer i en absolut fantastisk mulighed for varmestyring i hele hjemmet. 

Living Connect termostater indeholder alle Living Eco-modellens smarte funktioner. Dvs. Living Connect også har åben-vinduefunktion hvor den reducerer energien ved automatisk at lukke for varmen når der luftes ud i lokalet, samt ferie-feriefunktion der gør det muligt at installere termostaten til automatisk at sænke temperaturen i hjemmet ved feriens start og hæve temperaturen når der forventes hjemkomst. Living Connect-termostaterne styres over en brugervenlig grænseflade og berøringsfølsom farveskærm kaldt Danfoss Link CC. Det betyder, at du kan indstille alle dine Living Connect-termostater på én gang, og varmen kan stadig reguleres i de individuelle rum. Du skal derfor ikke indstille på den enkle termostat, men over Danfoss Link CC. En utrolig smart, energirigtig og funktionel løsning til styring af hjemmets energiforbrug.

Du kan spare op til 23 % af dit energiforbrug når du udskifter dine gamle termostater med nye Living Connect.

Læs mere her

Se brochurer:

Få et tilbud

Kontakt os i dag for et gratis tilbud på en optimal energiløsning til din bolig.

​Danfoss Varmepumper

Ørsted Service
Oras Armaturer
-Ring for tilbud

Garantiordning

TEKNIQ har etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger får sikkerhed og garanti for det arbejde der udføres.

Læs mere

Arbejdsopgaver

Vi fokuserer på energirigtige løsninger, og udfører opgaver inden for:

Klimacenter

Thaysen & CO fokuserer i dag på installation af energirigtige løsninger, hvor der bl.a. benyttes varmepumper, solceller samt andre løsninger, der kan reducere energiforbruget i en bolig. Som noget nyt har vi etableret et klimacenter baseret på produkter fra Danfoss. I klimacentret er der mulighed for at få en dialog med vores energivejledere samt se de forskellige produkter fra Danfoss. Produktprogrammet fra Danfoss omfatter varmepumper, boligventilation, gulvvarme og radiatortermostater, hvilket gør det muligt at sammensætte energirigtige løsninger til enhver bolig.​

Thaysen & Co. A/S

Damhus Boulevard 104, 2610 Rødovre

CVR: 13753601

Telefon: ​70 206 106

Send e-mail